6 Mayıs 2014 Salı

Blog Sayfanızı,Facebook Sayfanızı,Twitter,İntagram Hesaplarınızda Takipçi Artırma Linkleri

Bloglarınızı ,facebook sayfanızı ,twitter, intagram v.b sosyal sitelerinizi karşılıklı olarak ücretsiz trafiğini ya da takipçisini aşağıda ki linklerden artırabilirsiniz.

1.Add Me Fast
  Add me fast  sitesinde ücretsiz olarak takipçi sayınızı artırabiliyorsunuz. İlk girişte size 50 puan veriyor. Her gün 20 kere başka bir kullanıcının sayfasını beğenerek size ekstradan 150 puan bonus veriyor. Daily bonus adı altında alabilirsiniz. Twitter ,intagram you tube, facebook, Google ,vine ,ask fm,vkontakte pages , my spece friends ,reverbnation fans, sound cloud,stumble upon ve web sitesinizin trafiğini artırabilirsiniz. Yapacağınız tek şey istediğiniz linki eklemek ve başka linkleri tıklayarak puan kasmak.

2.YouLikeHits
YouLikeHits yine ücretsiz bir şekilde takipçi sayınızı artırabileceğiniz bir site.Twitter, Facebook, Vine, Google, Myspace, You tube, Vk page , Keek, İnstagram,StumbleUpon ,pinterest, SoundCloud,
ReverbNation,ve web site trafiğini artırabilirsiniz.

3.HIT4HIT

Web sitenizi blog sayfalarınızda trafik artırabilirsiniz. Traffic exchange adı altında diğer web sitelerini,auto website view 4 puan veya manual website view 18 puan adı altında puan toplayıp yayınlamak istediğiniz siteleri my website pages den ekleyebilirsiniz . Günlük olarak yine 100 puan tıkladığınız link kadar ekstra puan veriyor.

4.Like4Like

Üretsiz bir şekilde takipçi sayınızı artırabileceğiniz bir site.Twitter, Facebook,  You tube , İnstagram,StumbleUpon ,pinterest, SoundCloud, Vkontakte
ve web site trafiğini artırabilirsiniz.

5.Websyndic

Yine karşılıklı bir şekilde blog sayfanızı ya da web sitenizin takipçi sayısını artırabileceğiniz bir link daha. Bilgisayarın başında durma zorunluğunuz olmadan ya da başka sekme açarak bilgisayarda başka işlerinizi halledebilirsiniz. İster puanları kendiniz dağıtın isterseniz biriken puanlarınızı otomatik dağıtsın.Gün içerisinde ilk 250 kasan kişiden biri olursanız 100 kredi ekstra veriyor.100 kişi olursanız 200 kredi veriyor. 3. kişiye 1000 kredi 2. kişiye 1500 1.kişiye 2000 puan veriyor.Tabi puanlar size trafik olarak geri dönüyor.

autosurf

6.HitLeap Viever.

Web sitenizi blog sayfanızı videolarınızın linkini ücretsiz olarak paylaşabileceğiniz bir site.Yanlızca 3 sayfanızın linkini verebiliyorsunuz. İstediğiniz trafiğe ya da gösterime ulaşınca silip yenilerini ekleyebiliyorsunuz.3 ten fazla sayfanın aynı anda gösterilmesini isterseniz ekstra ücrete tabi oluyor. Masa üstüne ekleyerek tarayıcınız meşgul etmeden puan toplayıp sitenizin trafiğini artırabilirsiniz.


Auto Traffic Exchange

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder